Om os

Fem børn lytter

Taggodtimod er et tilbud til dig, der er fagperson eller frivillig og som arbejder med at sikre, at børn, der er flygtet, bliver godt modtaget og støttet i at få en plads i positive og trygge fællesskaber – hvad enten det er i skolen eller i fritiden.  

Her på siden får du viden og redskaber, der kan hjælpe dig til at håndtere konkrete opgaver i din hverdag med børnene og deres familier.   

Taggodtimod er udviklet af børnefaglige eksperter og fagpersoner i Red Barnets nationale afdeling. Vores programmer i det nationale arbejde har sat rammerne for indholdet på hjemmesiden. Det betyder, at vores udgangspunktet er: 

  • Beskyttelse af børn   
  • Børns rettigheder  
  • Børns plads i trygge fællesskaber  
     

Samtidig står Taggodtimod solidt på skuldrene af faglig viden og sparring med kollegaer i vores internationale afdeling og kollegaer fra Save the Children-kontorer i hele Europa.  

Red Barnet er altid på barnets side. Børn er børn – uanset, hvor og hvad de kommer fra.  

Har du spørgsmål til os, ønsker til indhold? Har du en god historie eller et fint eksempel på en god modtagelse, vi må bruge på siden? Så send os meget gerne en mail på [email protected]   

Tak til kollegaer i det danske NGO-netværk og på tværs af Save the Children-bevægelsen i Europa for værdifuld sparring og udveksling. Ikke mindst tak til utallige fagpersoner og frivillige som har stillet sig til rådighed med ønsker, ideer og sparring.  

Tak til alle de modige børn, der kommer hertil og drømmer om en plads i et trygt og inkluderende fællesskab.